Stichting NEW POWER GENERATION
Voor sociaal sterke jongeren! 

Onze organisatie

Een sterke basis meegeven en jongeren sociaal sterk maken voor hun toekomst. In armoede opgroeien wilt niet zeggen dat je in armoede een toekomst tegemoet gaat. Dat is de bijdrage die NPG geeft aan de toekomstige maatschappij. Stichting New Power Generation is een stichting zonder winstoogmerk met een algemeen nut beogende instelling (ANBI) status.


Bekijk hier de presentatie over de organisatie van Stichting NPG

Het beloningsbeleid 

De bestuursleden ontvangen geen vergoeding. Ook geen onkostenvergoeding

Het beleidsplan in het kort

  • Jongeren die opgroeien op bijstandsniveau of in de schuldsanering kunnen een NPG social skills training kunnen volgen.
  • Een training die geheel gericht is op groei in de sociale vaardigheden, emotionele ontwikkeling en in de zelfredzaamheid. 
  • Ouders kunnen de training volgen om de familieband sterker te maken bij meervoudige problemen binnen het gezin
  • Mensen die werkzaam zijn in het middelbaar onderwijs of de jeugdhulpverlening kunnen de training volgen tegen betaling. Al het geld wordt ingezet voor training en belevingsdagen voor de sociale ontwikkeling van deze groep jongeren. 
  • Na het volgen van de training ontvangt iedereen een certificaat van deelname. 


Wilt u ook een maatschappelijke bijdragen leveren aan de toekomst van deze groep jongeren? 

Doneer een training voor een jongvolwassenen.


Ons team

Iñez van Boxtel

Iñez van Boxtel

Oprichter Voorzitter

Over Iñez is in hart en nieren een psychosociaal begeleider voor jeugd en gezin. Haar focus ligt altijd op de positieve ontwikkeling binnen de familie dynamiek. Onvoorwaardelijk en zonder een waarde oordeel over het leven van een ander persoon is zij een sociale zorgverlener die mensen terug zet in hun levenskracht. Dat mensen weer zingeving, mogelijkheden en levensgeluk mogen ervaren. Zij heeft vele jaren ervaring in training voor talentontwikkeling, leiderschapstrainingen en sociale innovatie trajecten in het bedrijfsleven. Door het oprichten van stichting New Power Generation is de training bechikbaar voor een doelgroep die het heel hard nodig heeft.

Eric de Waart

Eric de Waart

Secretaris

Over Eric is advocaat in ondernemersrechten. Na het afronden van zijn studie Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam heeft Eric de Waart gewerkt als bedrijfsjurist en adviseur bij onder andere Deloitte en Rabobank. Sinds 2002 heeft Eric zijn eigen praktijk in de advocatuur en is sindsdien als juridisch adviseur en advocaat werkzaam voor bedrijven en ondernemers. Eric heeft ruime ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht, waarover hij zowel adviseert als procedeert. Hij staat ondernemers bij in trajecten van bedrijfsopvolging, fusies en overnames en contracten en procedeert hij naar aanleiding van geschillen binnen ondernemingen en tussen bedrijven onderling. Eric is eigenaar van een eigen advocatenkantoor onder de naam WRT Advocatuur: www.wrtlaw.nl en is sinds de oprichting bestuurslid van Stichting New Power Generation

Zo spoedig mogelijk bekend gemaakt

Zo spoedig mogelijk bekend gemaakt

Penningmeester

Over


 


 
E-mailen
Info